Entrevista a Jennifer Aguilar

-Hola Jennifer, com et sents sobre la publicació del llibre?

Per una banda em senc un poc nerviosa per si agrada o no als possibles lectors i lectores.

-Què ens pot dir sobre ell?

És un conte infantil en format d’obra de teatre que vol treballar la igualtat de gènere des de la infància.

-Com va ser el procés de creació?

Doncs em passava  per la ment varies idees al respecte, i un dia em vaig posar i fins que no el vaig tenir no vaig parar. Desprès vaig anar fent canvis fins que vaig aconseguir el que buscava.

-Quina va ser la teva inspiració?

Em va inspirar la necessitat del tractament de la igualtat de gènere des de la infantessa. Per altra banda el format de teatre també el vaig decidir donat que treballe de mestra d’infantil i de vegades és complicat trobar obres de teatre  de Nadal en les que el fil conductor principal no siga el religiós i al mateix temps que es tracte la igualtat de gènere.

-Tens més projectes en ment?

Si, exactament 4, no sé si es podran fer tots ells possibles, això m’agradaria, un d’ells sí us puc avançar que seria poder seguir realitzant contes infantils per la igualtat de gènere, ho veig una il·lusió personal com a feminista en contra del conservadorisme i patriarcat però sobre tot ho veig una necessitat social

-Quan i on la presentem?

Serà el pròxim dijous 12 de desembre a les 19h a la llibreria Argot de Castelló. Us esperem!

Podeu aconseguir el vostre exemplar aquí.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *